Uslovi korištenja

Ovi uslovi utvrđuju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i reklamacije proizvoda ponuđenih na našim stranicama. Prodavač je firma Mrkva group d.o.o., mrkva.ba, a kupac je svaki posjetitelj koji putem elektronskog formulara naruči barem jedan proizvod i izvrši plaćanje na jedan od ponuđenih načina.

NARUČIVANJE I ISPORUKE
Kupac naručuje proizvode putem elektronskog formulara.
Narudžbe za se primaju svaki dan od 8,30 do 21,45h, samo za područje SARAJEVA. Isporuke se vrše odmah po pripremi jela. Isporuka je BESPLATNA.
Prodavač zadržava pravo provjere online zaprimljene narudžbe, odnosno podataka registrovanog korisnika, putem telefona.
Sve cijene su izražene u konvertibilnim markama te uključuju PDV. Iste su podložne promjenama bez prethodne najave.
Roba se naručuje elektronskim putem, pritiskom na određeni proizvod te spremanjem istog u košaricu. Roba se smatra naručenom u trenutku kada kupac odabere te potvrdi način plaćanja.

PLAĆANJE
Naručene proizvode plaćate pouzećem (plaćanje prilikom dostave).

USLOVI REKLAMACIJE
Ukoliko niste u potpunosti zadovoljni proizvodom kupljenim na mrkva.ba, isti možete reklamirati u toku istog dana, a mi ćemo Vam sa zadovoljstvom vratiti Vaš novac, umanjen za troškove dostave.
Proizvodi moraju biti vraćeni na uvidi, u originalnom pakovanju. Bez navedenog, nećemo biti u mogućnosti vratiti Vam novac.
Pri reklamaciji proizvoda, molimo priložite originalan račun. U protivnom, nećemo biti u mogućnosti prihvatiti reklamaciju.
U slučaju reklamacije, kontaktirajte nas na E-mail info@mrkva.ba.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI
U ime Mrkva group d.o.o. obvezujemo se čuvati privatnost naših kupaca. Podaci koje prikupljamo nužni su za obavljanje posla. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo uposlenicima naše firme, koji ih neće distribuirati, objavljivati, davati bez vašeg znanja trećim stranama na korištenje, niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez vaše prethodne suglasnosti.
Mrkva group d.o.o., mrkva.ba zadržava pravo na izmjenu ovih uslova i pravila, u svakom trenutku, bez potrebe obavještavanja stalnih, privremenih ili novih korisnika i/ili posjetitelja. Posjetitelji bi stoga trebali periodički provjeravati Uslove i prava korištenja. Korištenjem mrkva.ba Web trgovine nakon eventualnih izmjena i/ili dopuna prihvaćate ih bez obzira da li ste s njima upoznati ili ne.